26.6.09

NOVA YORK EN BLANC I NEGRE.

De Nova York no cal que expliquem res. Dir alguna cosa no us aportaria res que no sabéssiu ja. Per tant sols us presentem alguna foto.

Fetes el 1999, amb càmera analògica Cannon AE1 i pel.licula (fuji crec recordar) Blanc i Negre.
Esperem que us agradin. Ja ens ho fareu saber.








2 comentaris:

Unknown ha dit...

Me encanta eta serie de fotografías de Nueva York, una ciudad que me encantaría poder visitar algún día, pero de momento tendré que esperar. Gracias por mostrárnosla, un saludo, MªAngeles.

Familía Vidal ha dit...

Gracias Mª Angeles por la visita. En cuanto puedas, aprovecha ahora que el dolar no està muy fuerte, escapate unos dias a Nueva York. A nosotros nos encantó y tenemos en mente volver. Un abrazo.

Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.