11.2.09

Fira de Barcelona. L'Hospitalet

A la part de l’Hospitalet de la Fira de Barcelona s’estan construint dues torres que, de ben segur en seran una referència internacional i és possible que en futur proper siguin també la imatge de la fira mateix. Son les torres dissenyades per l’arquitecte Toyo Ito. Un cop acabades tindran 117 metres d’alt, i uns 1.300 metres quadrats per planta. Destinades a oficines i hotel la intenció de l’arquitecte és que, en un joc de miralls, una sigui el reflexe de l’altre.






1 comentari:

ULISES888 ha dit...

Hola Familia...pues no , no tengo otros blogs y tampoco tiempo para hacer mas grande el que tengo ...:) en cuanto a lo de Girona intentare ir ya que le comente a David de hacer lo de la quedada pero por problemas de enfermedad no estoy seguro de poder ir, pero aun queda mucho tiempo y espero poder veros por alli....un saludo....Enrique

Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.