28.1.09

Potsdam

Al bell mig del Land de Brandeburg hi ha Postdam. Una ciutat plena d’història. De la més recent en podem destacar que en un dels seus castells (concretament el Scholss Cecilienhof) s’hi va celebrar des de mitjans de Juliol a principis d’Agost del 1945 la reunió dels líders aliats durant la segona guerra mundial. (Truman, Churchill i Stalin),durant la qual decidiren el futur d’Alemanya i, en definitiva, de tota Europa. És la coneguda Conferència de Postdam.

Com a curiositat observeu la teulada de l’esquerra, a on les finestres semblen conformar una cara.Aspecte exterior de la sala de reunions de la conferència de Potsdam

1 comentari:

David Soler ha dit...

Hola família Vidal. Us faig saber que estem preparant una trobada d'amics de Panoramio a Girona, cap al mes d'abril o maig. De moment ja som una dotzena i ens agradaria comptar també amb vosaltres. En parlem al fòrum en català del Panoramio. Us hi esperem!

Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.