19.2.09

Hermitage

Lluny de tot arreu, de tal manera que cal voluntat per acostar-s’hi, trobem el castell de l’Hermitage (Escòcia). Una edificació impressionant, amenaçadora i, a l’hora agobiant. Ja se'n té notícia el 1242, i és durant la guerra de la Independència del 1296 quan es coneix la seva importància, donada la seva proximitat amb la frontera anglesa. Paga la pena anar-hi.
Amb una estructura bastant inusual, el castell de l’Hermitage atresora un tou de llegendes. Segons sembla, el primer propietari es dedicava a la màgia negre. Diuen que molts dels visitants informen haver sentit sorolls estranys o haver vist aparicions fantasmagòriques.
Nosaltres no varem ser testimonis de res d’aixó . Tot i que ... , si t’hi fixes una mica, ves a saber, potser endevines .... alguna ombra a l’interior...









Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.