25.3.09

Una mica de poesia. Frases lapidàries (5)

Per celebrar que ja passem de les MIL visites al nostre blog, (moltes gràcies a tots) posem una mica de poesia.
Es tracta d’una altre “frase lapidària” del parc de les Set Fonts a Sant Julià. És, però, una frase un pel diferent, tant per ella mateixa com per el lloc a on està. Si recordeu en l’últim post de frases parlàvem d’un caminoi que portava a una petita placeta de pedra a on hi havia una font diferent, solitària. És aquesta. És un petit cercle, allunyat del brogit de l’aigua dels set brocs, apartat, quasi reservat, que convida a seure, descansar, llegir...
Al damunt mateix de la sortida de l’aigua hi ha esculpida una figura, amb un trident cavalcant sobre un peix que, segons sembla, podria ser una representació de Poseidó.
La frase, “En retrobar la meva llibertat, trobo la meva cançó” està diguem que inspirada, com gaire bé totes les del parc, en escrits de Rabindranäth Tagore.

"En retrobar la meva llibertat, trobo la meva cançó"


Escales baixant de la glorieta

1 comentari:

Unknown ha dit...

Me ha encantado el recorrido a lo largo de las cinco entradas que tenéis dedicadas a este tema. Realmente son frases lapidarias todas ellas, particularmente me ha gustado esa que dice:
"El hombre resuelto hace lo que quiere".

Espero seguir disfrutando con vuestro blog y enhorabuena por esas primeras mil visitas, seguro que en el futuro serán muchas más, pues hacéis un gran trabajo. Saludos desde Sevilla MªAngeles.

Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.