27.11.08

Frases lapidàries.

A Sant Julià de Vilatorta hi ha el parc de les Set Fonts. Construit amb aportacions dels vilatans sota les ordres del Mestre d’obres Miquel Pallàs i Sala el 1933 s’inaugurà el parc. Antigament en el mateix indret hi havia la Font Noguera, segons sembla datada del 1723, que comptava amb només 5 brocs. Fent una volta pel parc podem anar llegint diferents frases que estan gravades a les pedres. Aquestes en son una mostra. Llegiu-les, ja veureu com us fan pensar.

"QUI ES VEN NO INSPIRA CONFIANÇA NI ALS QUI EL COMPREN"


"EDUCANT BÉ ELS TEUS FILLS FARÀS GRAN EL TEU POBLE"

5 comentaris:

ULISES888 ha dit...

Hola Graciel.la y familia, me gustan muchos las frases sobre todo la primera, tienes un buen blog , gracias por acordarte de mi y ponerme en tus enlaces, yo tambien lo pondre en mi blog....saludos....Enrique

David Soler ha dit...

Quanta raó tenen aquestes frases! Comparteixo especialment la segona, i trobo que la tasca que estem fent tots plegats amb els nostres blocs s'hi adiu d'allò més. Ànims terrablocaires!!

Una abraçada des de Salt. David.

XèNiA ha dit...

Bones!
Després de fer una ullada al blog, puc dir que m'ha agradat molt.
Espero que l'aneu actualitzant i ja aniré passant :)
Jo, com heu pogut veure el tinc una mica abandonat...espero poder afegir noves fotos d'aquí poc.
Salutacions!! Xènia

Familía Vidal ha dit...

Gràcies als tres per comentar.

A nosaltres també ens agraden molt les frases, de fet per això les hem penjant. Ja n'anirem posant més de tant en tant.

Imma ha dit...

Continuaré fent visites i "viatjant" a través del vostre bloc.

Petons!!!

Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.