23.11.08

Sant Martí de Riudeperes

Avui anirem a fer un volt per l’església romànica de Sant Martí de Riudeperes. Aquesta petita església està documentada des del 1050 i presenta planta quadrada. El campanar i les cobertes daten del segles XVI –XVII.

Detall del fanal de l'entrada i campanar. Imatge HDR

2 comentaris:

maria ha dit...

m'agrada aquest títol del vostre bloc - carretera i manta - no em fa pas res que feu un link al vostre bloc, ben al contrari, gràcies! jo també faré igual amb el vostre.I una qüestió per acabar: - on és Sant Martí de Riudeperes?, m'imagino que a Riudeperes però no sé on és.
records - maria

Familía Vidal ha dit...

Sant Martí de Riudeperes és una església que està al terme de Calldetenes a la carretera de Sant Julià de Vilatorta al costat de Vic(Osona).

Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.