19.11.08

Església de Traiguera

Us presentem avui dues imatges de l'església parroquial de Traiguera. Dedicada a la Mare de Déu d'Agost compte amb elements gòtics i renaixentistes. La seva construcció va des del s. XV al s. XVII. Tot i que es va preveure més gran, tal i com està en l'actualitat presenta planta octogonal i voltes de creueria.
Campanar de l'esglesia. Segle XV



Detall de la façana. Segle XVII. Imatge HDR

3 comentaris:

jordi c. ha dit...

Hola, he llegit de l'existència del costre blog al fòrum de Panoramio, us adjunto a la llista dels meus terrablogs. M'agrada això de ajuntar Traiguera i Washington, cada lloc té la seva història que encara que petita és important.

jordi

Familía Vidal ha dit...

Hola jordi gràcies per comentar i per adjuntar-nos a la teva llista.

Tu també estàs a la nostra.

Vidal

Anònim ha dit...

Hola Família Vidal:

Aquí la família Sanz (concretament Vicent) tornant a coincidir amb les vostres fotos sobre Traiguera: una troballa emocionant, certament. Les meues fotos de Panoramio encara no es veuen a Google, com les vostres. Mentrestant, vos enllaço al meu bloc, pe vos ve de gust visitar-lo

Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.