6.1.17

St. Paul. Munic


Després de molt temps, reprenem el nostre blog. I ho fem amb l'església de St Paul a Munic. 
After a long time, we continue our blog. The restart is with Saint Paul Church in Munich.Construida entre el 1892 i el 1906 seguint els plànols de G. von Hauberrisser. El seu estil neo-gòtic la converteix en un punt d'atracció visual.

It was built in 1892-1906, designed by G. von Hauberrisser, in Gothic Revival architecture.


Originalment el seu interior era ric en ornamentació però la Segona Guerra Mundial en va destruir bona part. La seva reconstrucció durant la dècada dels 50 va optar per una interpretació més austera i moderna de l'nterior.
The interior was very rich and decorated.During WWII St. PAul was heavily damaged. With the reconstructio (1950's) chose a modern style.El púlpit data de 1900 i és obra del mateix Georg von Hauberrisser.
Pulpit by Georg von Hauberrisser (1900)

Capella lateral // Side chape 

Vista de l'entrada des de l'interior. / Main entrance Detall dels vitralls moderns  // Modern stained glass

 Detall del púlpit // Pulpit detail
  
Detalls de l'exterior. Outside details

2 comentaris:

Dina ha dit...

Shalom! Those modern colored windows are really unusual. I quite like them.
But I'm glad there are still gargoyles too. :)

Bill Nicholls ha dit...

Yes you were right it was of interest, your very like me in hwo you approach taking photos of a church. Nice work covering this beautiful church

Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.