2.4.10

Barcelona. Carrer Balmes.

Dius... avui em vindria de gust anar a veure algun edifici però... no vull caminar massa, em fan mal les cames (per exemple) ... Doncs, cap problema: Vas fins a Barcelona ( si no és que ja hi estiguis) i tens tots aquest edificis, de l’època modernista, al mateix carrer, a tocar l’un de l’altre.

Estem al carrer Balmes, entre València i Mallorca.




Edifici del 1908. Arquitecte J.B. Pons i Trabal. Crec que son de destacar la rica ornamentació floral de tota la façana i els esgrafiats. He llegit que també es digne de remarcar la manca de simetria que mostra.

Detall balcó i esgrafiats, núm 81





Detalls del edifici del núm. 85

Ja ho heu vist?, doncs ara ... Sorpresa !!!! : Entre aquests edificis n’hi ha un altre, també modernista, de l’any 1905-6 que no apareix en aquest post. És la casa Larcegui, de l’arquitecte E. Mercader i Sacarella. Si el voleu veure... ja ho sabeu, carrer Balmes entre Mallorca i València.

3 comentaris:

Unknown ha dit...

Eso hago yo algunos días, irme al centro (pero de Sevilla, el de Barcelona, me queda un poco lejos jeje..)con mi cámara al hombro y hacer fotos de edificios, últimamente me ha dado por buscar los de Anibal Gonzalez. Lo malo es que me dejas con la duda del edificio que hay en medio de esos dos y Barcelona está a mas de un paseo andando. Preciosas fotos y edificios. Un saludo, MªAngeles.

Familía Vidal ha dit...

Vale, MªAgeles, en algún otro post hablaré del edificio en questión y pondré algunas fotos, en honor a los que os pilla "a más de un paseo andando". Pero de momento no se lo digas a nadie. Serà nuestro secreto (jiji).

Gracias por pasarte por aquí. Graciel.la

jordi c. ha dit...

Ara m'has picat la curiositat, hauré de passar-hi a veure'l. La finestra amb les dues columnes sembla la versió "modesta" de la del Circulo Ecuestre. Salut!

Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.