23.4.09

La Casa de la Por.

Tots aquells que han anat algun dia de Vic a Santa Eugènia de Berga han vist, sense cap mena de dubte aquest edifici.
Tot i formar part de l'antiga masia del Mas Gener (documentada al s.XII) la part més coneguda és un vell casalot, d’estil acadèmic francès datat a finals del segle XIX. Avui en dia està en un estat semi – ruïnós (ja no s’hi pot accedir), i és propietat municipal. Porta per nom Villa Carmen, però la canalla del poble (i no tant canalla) la coneix com a La Casa de la Por. De fet no se’n va gaire del motel d’en Norman Bates a Psicosi, no creieu?
Encara la veurà algun productor de Hollywood i els tindrem per la Plana fent de les seves.

Per cert, el tram de carretera que ens porta de Vic a Santa Eugènia, també és conegut amb un sobrenom: La carretera dels gats morts.3 comentaris:

DoEnJo ha dit...

Preciosas fotografías, muy apropiado el HDR para estas tomas , le da a la casa un aspecto más tenebroso. Me ha hecho gracia la comparación con el hotel de Psicosis la verdad es que no te falta razón :-) :-)

Saludos desde Sevilla MªAngeles.

David Soler ha dit...

Ah! Ja la recordo aquesta casa, hi he passat uns quants cops pel davant i fins i tot una vegada m'hi vaig aturar per fer-ne fotos.

Ves a saber quines històries -de por i suspens, és clar- deuen amagar-se entre aquestes parets ruïnoses.

Salut família! David

joanloam ha dit...

Doncs vès per on, no sabia que se'n deia popularment casa de la por, és el títol que havia posat jo a la foto. El primer cop que la vaig veure en un dia fosc i boirós realment em va fer esgarrifar, no m'estranya doncs que s'hagi fet popular aquest malnom.

Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.