6.12.08

No és el que sembla.






Tot i que sembla ser la Giralda de Sevilla no ho és. Estem a Kansas City (Missouri), i és una fàbrica de pastissos de formatge. L’any 1922 J.C. Nichols , després d’un viatge per Andalusia ,va dissenyar i fer construir la Country Club Plaza, la primera zona comercial de l’extraradi urbà de Kansas City, avui dia integrada ja a la ciutat. Per cert a Kansas City es mengen unes costelles fetes a la barbacoa molt interessants.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Des de l'any 1969, Sevilla està agermanada oficialment amb la ciutat de Kansas City, degut a que el 1922 J. C. Nichols, va quedar meravellat davant la ciutat de Sevilla i inspirant-se en ella, va construir edificis similars als d'aquesta ciutat, com per exemple, la Giralda. En la Avenida de Kansas City, de Sevilla, et trobes amb una escultura d'un indi explorador pujat a cavall que en un principi va estar exposada durant l'Exposició Universal al pavelló dels Estats Units, quan va acabar, es va donar a la ciutat i es ubicar on està ara. Una salutació, M ª Angeles.

Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.