2.12.08

Saint Andrews, història viva

Saint Andrews és una de les ciutats més antigues d’Escòcia, se’n té referència des de l’any 573. Es coneguda pel la seva Catedral del 1161 i destruïda el 1559, per la universitat més vella d’Escòcia (1411), i per ser el bressol del golf, ja que s’hi va crear un club el 1754 (el primer que es coneix arreu del món). Passejant-hi notes que la Història t’envolta.

Però avui voldriem també fer una altre aportació. Us presentem dues imatges tal qual foren preses i les mateixes tractades (lleument) amb HDR. És només un exercici de comparació. Segur que a cada un de nosaltres ens inclinarem estèticament més per un tipus o l’altre. Us convidem a tots a participar en la nova enquesta, i/o fer comentaris sobre el tema.


Catedral Imatge HDR




Esglèsia de la Universitat Imatge HDR





Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.