1.1.11

KAUNAS. Uns petits detalls

Tornem avui a presentar-vos un parell racons no massa habituals, aquest cop de Kaunas, vaja de fet seran quatre. Més enllà de la plaça de l’ajuntament, el casc antic de la ciutat, el castell o l’església de Sant Miquel Arcàngel, tot passejant per la ciutat vàrem veure algunes coses curioses, alguns racons que ens varen cridar l’atenció. Aquí en teniu quatre.


No em direu que aquestes tres cabines de telèfon no son originals?


... i què me’n dieu d’aquesta casa, amb les finestres pintades?


...Ara  que....  aquests tres vells sortidors de benzina fa goig, no?



... i aquesta teulada? tant simpàtica ella, amb aquestes ones lleus

2 comentaris:

El pare ha dit...

Després de tornar d'un viatge sovint ens han quedat al cap imatges que no són les de postal, ni surten a cap guia, són les "nostres", petits detalls que ens han cridat l'atenció i ens emportem cap a casa. Gràcies per compartir els vostres. Tots interessants i ben trobats. Salut!!

joanloam ha dit...

Molt originals detalls d'aquesta ciutat lituana.

Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.