15.12.09

Aquest serà un post vist i no vist. És a dir, durarà poc. No correspon a la manerade fer habitual del nostre blog. Serà com un parentèsi.
No ho puc negar! M’agrada el fred.

Per això em ve molt de gust ensenyar-vos unes fotos de boira. Totes son del mateix lloc. El lloc no té res d’especial, ni cap interès específic. Ni les fotos tampoc. Només que hi ha uns arbres que poden donar una idea de l’espessor de la boira. De la visibilitat. Us he de dir que em fa l’efecte que algun cop n’hi ha més de boira, però ja fa dies que estic preparant aquest post i no podia esperar més.

Així és que.... abrigueu-vos !


Foto del 4-10-2009


Foto del 31-10-2009
Foto del 6-11-2009

Foto del 3-12-2009

Foto del 11-12-2009

5 comentaris:

El pare ha dit...

Seguint la gradació la cinquena ja gairebé hauria de ser només boira.

A nivell de fotografia la boira ens pot donar situacions molt interessants, a nivell de conviure-hi, ja no n'estic tan segur, de fet vosaltres en teniu molta mes pràctica.

Ara bé una cosa és el fred i l'altre el fred juntament amb la humitat... aquest és posa al moll de l'os.

Unknown ha dit...

Hola Familia,la verdad es que las fotos con niebla me encantan, no me extraña que tuvieras esa inquietud para publicar el post, este año el invierno se ha hecho esperar más de lo habitual , las fotos son preciosas, enhorabuena. Un saludo y mis mejores deseos para ti y los tuyos en estas fechas. Feliz Navidad

MªAngeles.

L'M ha dit...

no el treguis mama!! és molt xulo i està molt treballat. M'has ben sorprès perquè no ho sabia pas que portaves tant temps preparant el post jajaja.

lm ha dit...

Hola veïns,
per descomptat que he reconegut l'indret i també tens raó que la boira pot arribar a ser més espessa, però aquesta tardor i aquest hivern encara no ens ho ha mostrat.

De tota manera aquesta sèrie de fotografies capta perfectament com la boira és capaç de matisar un espai, els seus colors i com aconsegueix provocar diferents sensacions.

Per cert que L'M s'assembla molt a mi LM, no ho havia pensat...

Familía Vidal ha dit...

LM, saps que no sé segur qui ets? M'ho suposo però! (has donat massa pistes)
Benvinguda i gràcies.

Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.