21.11.09

BESTIOLES -1-

Avui farem un post diferent. No serà ni d’aquí ni d’allà. Serà una mica de tot arreu.

Segur que us heu adonat que hi ha molts edificis, per tot arreu i de tota mena, que tenen alguna figura animal que els decora. N’hi ha tant de pedra com de metall; A la façana, a la teulada o al penell.; Veiem lleons, gats, ocells, cavalls, animals mitològics...

Doncs mira, ara comencem una sèrie que anomenarem “bestioles”. (també en penjarem a la nostre pàgina de Panoramio http://www.panoramio.com/user/3124005)




És clar que sempre hi ha qui té la "bestiola" quasi tant gran com la casa.


1 comentari:

Unknown ha dit...

Me encanta, son cosas que suelen pasar desapercibidas pero que están ahí y merece la pena pararse un poco a mirarlas y preguntarse porqué se colocaron. Un saludo, MªAngeles.

Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.