24.11.09

Àvila a l'hivern.

No fa fred. N’hauria de fer però no en fa. Com a mínim comerçar a fer-ne. Però no!...com a molt una mica de fresca a primera hora i ja està. Per això ens vé molt de gust recordar l’hivern de l’any passat. Llavors si que en va fer de fred. Un fred continuat i constant. En castellà diuen “La luna de octubre siete lunas cubre”. És a dir que el temps que fa durant la lluna , (nova suposo) de l’octubre es manté durant els mesos propers. I l’any passat es va complir fil per randa.

Us ensenyem avui unes imatges d’Àvila. Si ja de per sí és un lloc on paga la pena desplaçar-s’hi en qualsevol època de l’any per poder gaudir del seu patrimoni, la seva història o el seu art, tenir la sort d’anar-hi si està nevat ens ofereix unes imatges impagables.
Palau dels Dávila. Aquest foto no ens mostra res de fred, però en agrada. HDR lleu
Vista del dia 5 de Febrer de 2008. HDR lleu
Vista del 6 de Febrer de 2008. HDR lleu
" Los cuatro postes" el 5 de Febrer de 2008. HDR lleu
"Los cuatro postes" el dia 6 de Febrer 2008. HDR lleu



5 comentaris:

El pare ha dit...

La fotografia nocturna és molt bona i la sèrie de la ciutat al fons nevada és impressionant. Suposo que els deu nevar amb una certa freqüència, peró no n'havia vist imatges.

Un altre bon reportatge.

David Soler ha dit...

Òndia Vidal's, quin canvi en el paisatge, devíeu passar una mica de fred eh! Les dues vistes de la ciutat amb neu, i amb aquest cel tan amenaçador, us han quedat espectaculars, un HDR molt però que molt ben aconseguit.

Salutacions cap a la plana de Vic! David

Familía Vidal ha dit...

Pare Manel, a nosaltres també ens agrada aquesta foto de nit, per això l'hem posat:)
No sabem si és o no molt habitual que hi nevi tot i que crec que no tant sovint com ens podriem pensar. Vam estar de sort!!!!

Familía Vidal ha dit...

David, l'opinió d'un especialista en HDR com tu és important. Moltes gràcies pels elogis. Ens anima a continuar fent proves i jocs amb les fotos.
Gràcies.

imma ha dit...

Hola, la casa que fa cantonada darrera el quiosc es de l'any 1900d'estil noucentista, si us agrada, está en venda.
Per més informació, podeu trucar al tel.938801020.

Nosaltes

La meva foto
En el blog barregem fotos de llocs més o menys llunyans amb fotos del nostre entorn. Mentre algunes de les de més enllà ens parlen de la Història, les de més cap aqui ens dibuixen les històries. Si unes ens evoquen lectures o pel.lícules, les altres llegendes. Unes ens ensenyen alló més públic, més famós (brevetat obliga), les altres ens mostren el dia a dia. Unes són de desconeguts i les altres de les nostres arrels. Totes, les unes i les altres formen part del nostre equipatge. I ara les volem compartir amb tots vosaltres.